Hemsida / Sexualitet / Bygg egna hjälpmedel för sexlekar

Bygg egna hjälpmedel för sexlekar

Även funktionshindrade har rätt till ett så normalt liv som möjligt. En del av det livet relaterar till sexualitet. Även om man må ha svårt att röra på sig så betyder inte det att sex är borta ur leken. Idag finns massor av sexmöbler att använda och tycker du det känns pinsamt att köpa dem eller om du vill göra specialanordningar, kan du faktiskt snickra ihop dem själv.

Inbjudande och praktisk

En funktionshindrad person måste både tänka praktiskt, funktionellt och lusthöjande när denne bygger eller beställer sexhjälpmedel. En sådan anordning ska därför kunna användas i vardagslag, men samtidigt under sexleken. Om du vill bygga dina egna anordningar finns det mängder med fix-butiker där du kan köpa både stommar, redskap och utrustning och allt som hör till. På Byggmax i gustavsberg samt på andra ställen i storstadsområdena kan du hitta större butiker med alla varor som krävs för ett sexigt hemmabygge.

Inred en källare med sexmöbler och bdsm

En vind eller källare full med godsaker i form av sexmöbler och hjälpmedel är inte bara kul för människor som inte har funktionshinder, utan också för den som kanske är blind eller orörlig. Det kan till och med vara extra lustfyllt eftersom en blind kan utveckla sina andra sinnen, som känsel och hörsel, i samband med sex. Om du har byggt eller ska bygga sexmöbler så kan det också vara bra om de går att omvandla till annat när du inte har sex. På så sätt fyller de flera funktioner. Skapa en lekplats för både det förbjudna och för det väsentliga om du är funktionshindrad och njut av vad livet kan ge dig!

kidzoo-lite